НОВОСТИ Новости од П.БСкопје

Нов дизајн на веб страна

0 Comments
8600
18 Jun 2015

Како дел од активностите за инсормирање на нашите пациенти , за услугите и дејностите на П.Б Скопје, напрвивме редизајн на нашата веб страница , со сбогатување со нови материјали и оптимизирање на истата  за сите уреди како што се таблети и мобилни телефони

Се надеваме дека допринесовме за подобро информирање на нашите услуги. Вашиот фидбек е добредојден со цел да ги подобриме нашите услуги ..

Ви благодариме

0.0
Last Modified: Thursday 18 June 2015 22:52
Related Articles: Инетерен оглас за доделување на специјализации и супспецијализации По темелната реконструкција, пуштени се во употреба Одделението за ургентни состојби во психијатрија

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.